Preses relīze – Primum izdod personalizētu gada pārskatu katalogu

Primum grāmatvedības ārpakalpojumu uzņēmums piedāvā Latvijā nebijušu pakalpojumu – personalizētus gada pārskatus.

Laiki, kad gada pārskats bija tikai atskaite, ir pagājuši”, saka Primum valdes priekšsēdētājs Raivo Pede, “mūsdienās uzņēmēji meklē jaunas iespējas, lai piesaistītu klientu un sadarbības partneru uzmanību. Primum piedāvā jaunu, oriģinālu iespēju, kā to darīt – personalizētus gada pārskatus. Tas nozīmē, ka šogad Jūsu gada pārskats nebūs vienkāršu baltu lapu kopums, ko ielikt skapī un aizmirst līdz nākošajam gadam.”

Primum ir sagatavojis gada pārskatu katalogu ar vairāk kā 20 dažādu stilu gada pārskatiem dažādu nozaru uzņēmumiem, piedāvājot klientiem iespēju izvēlēties dažādus titullapu un iekšlapu noformējumus. Tāpat uzņēmums piedāvā izstrādāt individuālus gada pārskata dizainus atbilstoši uzņēmumu korporatīvajam stilam – attiecīgajās krāsās, ar integrētu logo. Tāpat gada pārskatus var papildināt uzņēmuma fotogrāfijas, info-grafiki, ilustrācijas un dažādi dizaina elementi. Saviem patstāvīgajiem klientiem Primum šo pakalpojumu sniedz bez papildus maksas.

Gada pārskats ir obligāta atskaite, kas būtībā sniedz skaidru priekšstatu par uzņēmuma resursiem, saistībām un finansiālo stāvokli, parādot organizāciju kā pievilcīgu investīciju iespēju.

Primum ir finanšu vadības uzņēmums, kas darbību sāka 2008. gadā. Uzņēmuma pamatdarbības virziens ir grāmatvedības ārpakalpojumi. Uzņēmums akcentu liek uz savu profesionāļu komandu un individuālo apkalpošanu. Katra Primum grāmatveža mērķis ir strādāt tā, lai klienta ieguvumi gadā būtu lielāki par grāmatvedības pakalpojumu maksu. Papildus grāmatvedībai Primum sniedz arī tādus pakalpojumus kā audits un revīzija, nodokļu un juridiskās konsultācijas kā arī uzņēmumu dibināšana, pārdošana un likvidēšana.